Ontmoet de ondernemers aanwezig tijdens Ondernemer in Eén Dag

Moriam Hassan Balogun
Mede-oprichter Orangevine
KEYNOTE: DE KAPTIALE KRACHT VAN ONLINE VIDEO

Er wordt meestal gedacht dat je video alleen kan inzetten voor online marketing. Onzin! vindt Moriam Hassan Balogun, mede-oprichter van Orangevine. In haar keynote sessie “De Kapitale Kracht van online video” geeft Moriam de waarheid over online video en wat je dient te doen om meer omzet te genereren.

Kirsten Jassies
Oprichter JustK / Instaproof
KEYNOTE: INSTAGRAM VOOR ONDERNEMERS

Kirsten is Nederlands koningin van Instagram. Tijdens haar keynote geeft Kirsten de ins en outs van Instagram en vertelt ze hoe ondernemers Instagram kunnen gebruiken voor meer bereik, zichtbaarheid en verkoop.

Kirsten Jassies - Instagram marketing
Franck Fielemon
Oprichter – Omzetcoach.nl
KEYNOTE: MEER OMZET VOOR JOUW BEDRIJF

Franck Fielemon startte in 2017 met zijn bedrijf en trok in korte tijd 500 klanten aan met zijn strategie van Sociaal Verkopen met behulp van LinkedIn. Hij deelt in zijn key note de fundamenten van deze LinkedIn for Business strategie én de drie ingrediënten van Succesvol Verkopen zodat jij als ondernemer een constante stroom van leads en klanten kunt genereren

Moses Faleafaga
Co-founder Stuff Dutch People Like
KEYNOTE: DIGITALE ACQUISITIE & KLANTBEHOUD

Als eCommerce expert weet Moses over een bouwen van een online community en ook hoe je klanten behouden. Tijdens zijn Keynote deelt Moses zijn tips hierover.

Kim de Jong
Oprichter House of Tax
KEYNOTE: MONEY COACHING VOOR DIGITAL NOMADS

Geld maakt gelukkig, de vraag is hoe? In haar keynote vertelt Kim door middel van “money coaching” hoe ondernemers meer omzet kunnen realiseren waar ze zijn te wereld.

Marloes Ratten
Oprichter Pinnable
KEYNOTE: VERGEET FACEBOOK! – FOCUS OP PINTEREST VOOR B2B

Terwijl de hele wereld focust op de 3 grootste sociale mediaplatforms boeken de slimme professionals secret success met Pinterest. Pinterest lijkt het vergeten kind te worden online, maar dat zal niet veel lang zo blijven. Marloes Ratten is expert op het gebied van Pinterest. Tijdens haar keynote geeft ze voorbeelden, en laat zien hoe je exponentiële groei kunt bereiken binnen enkele dagen….