Ondernemer in 8 uur. Maar hoe?

Veel ondernemersevenementen bieden slechts een overzicht van wat er allemaal bij komt kijken tijdens het reis naar ondernemerschap. Als ondernemer heb je veel verantwoordelijkheden over verschillende onderdelen. Logisch dat zulke evenementen slechts de oppervlakte van het ondernemerschap kunnen aanbieden.

“Inspiratie opdoen is altijd goed. Bij ondernemerscongressen word ik gebombardeerd met veel tips en voorbeelden maar verlaat met weinig concreet…..”

– Gerald, 28 jaar, Hoorn

Ondernemer in Één Dag maakt op deze punt precies het verschil.

Het A tot Z van ondernemerschap

Bij Ondernemer in Eén Dag ontvang je uitgebreid informatie van ervaren ondernemers uit verschillende gebieden. Ondernemer in Eén Dag beperkt zich niet tot een praatje van één persoon, maar een heel team van kundig ondernemers die zowel de highs en de lows hebben ervaren op binnenlands gebied en/of internationaal niveau.

De dag daarna ga je echt aan de slag

Of je al een aantal jaar ondernemer bent, of je voor het eerst begint, dan is Ondernemer in Eén dag echt voor jou.

Je leert alles vanaf het ontwikkelen van een merk tot het verkopen van je product of dienst. Interactieve begeleid sessies waarbij je leert een elevator pitch te maken of hoe je een (koud) sales gesprek moet houden. Bij Ondernemer in Eén Dag wordt de theorie na elke onderdeel direct in de praktijk gebracht.

Wij gaan een stuk verder. Jouw specifieke onderneming(idee) krijgt de nodige aandacht. Met behulp van een panel ondernemers die direct feedback, en tips geven gericht op jouw situatie, jouw onderneming, jouw idee.

“You Get Out What You Put in!”

Om een succesvolle ondernemer te zijn moet je bereid zijn om de uren in te stoppen. Zoals de Engelse gezegde luidt “You Get Out What You Put in” – Je moet bereid zijn om actie te ondernemer en echt stappen te namen in de richting van je ondernemers droom.

Een succesvolle ondernemer is een ondernemer die tijd besteed aan zijn of haar eigen bedrijf. Of je ZZPer bent of DGA doet er verder niet toe. Niemand wordt rijk door niets te doen. De resultaten van je onderneming zie je vaak terug in de hoeveelheid tijd en energie dat je erin heb gestopt.

Daarom is het doen zo een belangrijk aspect van Ondernemer in Éen Dag. Met een sterk focus op doen wordt je tijdens de dag gestimuleerd om de theorie in de praktijk te brengen zodat je de dag na je bezoek echt stappen kunt maken en direct kunt beginnen.